Český tenisový svaz

Tři desítky žen: Ostrava, Spoje Praha, Sparta Praha

20.08.2014

V kalendáři turnajů žen ITF pro sezónu 2014 se poprvé objevil i turnaj žen dotovaný $10,000 v Ostravě, hraný na dvorcích Ridera Sport v Ostravě Vítkovicích. Podle seznamu přihlášených dívek se v hlavní soutěži z 32 dívek objeví zhruba polovina českých hráček. Hlavní soutěži předchází kvalifikace, která začíná v sobotu 23. srpna (zápis v pátek 22. srpna osobně do 18:00 hod.). Informace ITF. Na tento turnaj navazuje desítka v Praze na dvorcích TJ Spoje, která začíná kvalifikací v neděli 31. srpna. Informace ITF. Na desítku na TJ Spoje navazuje desítka na TK Sparta Praha. Informace ITF.

Zpravodajství z oblasti českého tenisu
František Čech Mistrem světa 2012 Super-Seniorů
Fantastického úspěchu dosáhl František Čech na Mistrovství světa Super-Seniorů v chorvatském Umagu.Získal zlatou medaili ve své kategorii M-75, kde ve finále porazil Kinga Van Nostranda z USA 6:4 7:5. Spolu s Ladislavem Vysockým získali stříbro v deblu a bronz za soutěž družstev. Zlatou medaili také získala Radka Martinicová ve smíšené čtyřhře. Gratulujeme.
23.09.2012
Pohár prezidenta ČTS – miliony pro mládež
Už patnáctý rok je ve funkci prezidenta ČTS Ivo Kaderka, český tenis patří k nejlepším na světě a je už dlouhá léta v dokonalé finanční kondici. Přitom problémy kolem financování českého sportu jsou rok od roku větší.
21.09.2012