Český tenisový svaz

Anna Kynčlová vyhrála TE 1 v Pišťanech, Jiroušek ve finále

18.05.2014

Vítězkou prestižního turnaje Tennis Europe kat. 1 v Piešťanech se stala Anna Kynčlová (2000, TK AGROFERT Prostějov), která v českém finále porazila Lucii Kaňkovou 6:3 7:6(5). Do semifinále došla také Karolína Beránková, která ve třech setech nestačila na klubovou spoluhráčku Kaňkovou. Mezi chlapci o titul bojoval Tomáš Jiroušek, vítěz TE 1 v Rakovníku z minulého týdne. Tentokrát se však radoval Němec Rudolf Molleker po setech 6:2 6:4. Výsledky.

Čeští junioři ovládli v Piešťanech také čtyřhru, když se radovaly dvojice Drábková, Sisková a Jermář, Štyler.

Zpravodajství z oblasti českého tenisu
František Čech Mistrem světa 2012 Super-Seniorů
Fantastického úspěchu dosáhl František Čech na Mistrovství světa Super-Seniorů v chorvatském Umagu.Získal zlatou medaili ve své kategorii M-75, kde ve finále porazil Kinga Van Nostranda z USA 6:4 7:5. Spolu s Ladislavem Vysockým získali stříbro v deblu a bronz za soutěž družstev. Zlatou medaili také získala Radka Martinicová ve smíšené čtyřhře. Gratulujeme.
23.09.2012
Pohár prezidenta ČTS – miliony pro mládež
Už patnáctý rok je ve funkci prezidenta ČTS Ivo Kaderka, český tenis patří k nejlepším na světě a je už dlouhá léta v dokonalé finanční kondici. Přitom problémy kolem financování českého sportu jsou rok od roku větší.
21.09.2012