Český tenisový svaz

VIP Party Pardubická Juniorka

14.08.2015

Jako každý rok, čtvrteční předfinálový večer se konalo společenské setkání organizátorů a partnerů Pardubické Juniorky, letos opět v prostorách ČSOB pojišťovny, v restauraci Bonte. Večer začal v 20 hodin společným přípitkem čestného předsednictva. Po úvodních slovech zástupců kraje a města se ke slovu dostal prezident Českého tenisového svazu Ing. Ivo Kaderka, CSc.

Prezident pogratuloval organizátorům za skvěle odvedenou práci i přes vysoká vedra, která přes týden panovala, poděkoval zástupcům města a kraje za podporu turnaje, nezapomněl ani na sponzory, především na společnost Chládek&Tintěra. Po prezidentovi se slova ujal ing. Joska, předseda představenstva Enteria a.s., který ve stejném duchu vyjádřil vděk partnerům a spokojenost nad letošním ročníkem. Závěrečné slovo patřilo řediteli turnaje ing. Miroslavu Máslovi, který také poděkoval, především generálnímu partnerovi Chládek&Tintěra a platinovému partneru Česká Pojišťovna a.s. Proběhl slavnostní přípitek na počest končícího 88. ročníku a i toho blížícího se 89. ročníku.

Zpravodajství z oblasti českého tenisu
František Čech Mistrem světa 2012 Super-Seniorů
Fantastického úspěchu dosáhl František Čech na Mistrovství světa Super-Seniorů v chorvatském Umagu.Získal zlatou medaili ve své kategorii M-75, kde ve finále porazil Kinga Van Nostranda z USA 6:4 7:5. Spolu s Ladislavem Vysockým získali stříbro v deblu a bronz za soutěž družstev. Zlatou medaili také získala Radka Martinicová ve smíšené čtyřhře. Gratulujeme.
23.09.2012
Pohár prezidenta ČTS – miliony pro mládež
Už patnáctý rok je ve funkci prezidenta ČTS Ivo Kaderka, český tenis patří k nejlepším na světě a je už dlouhá léta v dokonalé finanční kondici. Přitom problémy kolem financování českého sportu jsou rok od roku větší.
21.09.2012