Český tenisový svaz

Rieter Cup: Překvapivá semifinále?

04.07.2013

Mistrovství ČR jednotlivců v kategorii mužů a žen zná již semifinálové dvojice. Mezi muži si o účast ve finále zahrají Šátral s Majšajdrem a Mertl s Maršounem, mezi ženami Orlová se Schweinerovou a Skočdopolová-Zálabská s Baštářovou. Fotogalerie. LIVE SCORE.

Mertl se nezdržoval na dvojce

Třetí zápas v turnaji bez problémů zvládl Jan Mertl, který porazil za hodinu a deset minut Tomáše Kalužíka 6:1, 6:4.

Mertl: „Soupeře jsem opět neznal, utkání jsem kontroloval, ve druhém setu zbytečně polevil. Tento turnaj je pro mě dobrý trénink, což nic nemění na tom, že bych tu rád zvítězil.“

Šátralovi vzdoroval Rumler

Nasazená dvojka Jan Šátral, vítěz Pardubické juniorky z roku 2008, pokračuje dál a v semifinále se utká s Majšajdrem. Šátral si ve čtvrtfinále poradil s Robertem Rumlerem 6:2, 6:4. Rumler u nás startoval na divokou kartu ČTS.

Šátral: „Ve druhém setu jsem si zbytečně zkomplikoval zápas. Místo potvrzení brejku jsem ztratil servis. Rumler hrál svůj tenis, kdy se snaží diktovat tempo hry, já jsem se soustředil na obranu a snažil se nechybovat. Nevím, čím to je, ale dnes jsem se zbytečně rozčiloval, což mě rozptýlilo a ztratil jsem na chvíli koncentraci. Pokud chci zopakovat loňské finále, musím na tom zapracovat.“

Pokračuje také trojka Majšajdr

Roli favorita splnil také Lubomír Majšajdr, který porazil Stanislava Nebojsu 6:4, 7:5. Majšajdr: „Byl to těžký zápas, který ovlivnil silný vítr, kvůli kterému jsem měl problém si vůbec dobře nadhodit míček při servisu. Každopádně jsem rád, že jsem v semifinále. Proti Šátralovi to bude těžké. On je favorit, dobře se známe, uvidíme, jak se mi bude proti němu dařit.“

Nejdelší čtvrtfinále musel podstoupit Lukáš Maršoun (nasazený hráč č. 4), který po 2 hodinách a 12 minutách porazil ve třech setech Davida Šimůnka.

Maršoun: „Byl to boj. Nechtěl jsem hrát na tři sety a možná byl kvůli tomu z počátku zbytečně nervózní. Když už bylo jasné, že mě tři sety neminou, tak jsem se zklidnil a začal hrát opatrněji. Na soupeře to stačilo. Se svou hrou na turnaji moc spokojený nejsem. Jsem docela unavený a musím se hodně rozhýbávat, než se dostanu do provozní teploty. S Mertlem se známe, občas trénuju na štvanických kurtech, ale nikdy jsme spolu nehráli. Jsem rád, že jsem potvrdil svoje nasazení, každopádně semifinále bude jiný tenis, Mertl je jasný favorit.“

Mezi ženami skončila Matoušková

K překvapení došlo na kurtu č. 1, kde nasazená jednička Jana Matoušková vypadla s Janou Orlovou, která ji z kurtu vyprovodila 6:1, 6:0.

Matoušková: „Není mi od úterka dobře, bolí mě v krku, což ovlivnilo i můj výkon. V teplém počasí jsem se necítila dobře a zápas tak nějak odchodila. Nemám k tomu moc co říct, bohužel mi to zdravotně nevyšlo, jinak bych podle mě musela vyhrát. Už ve druhém kole jsem měla problémy, ale tam jsem si to ještě uhrála. Zkusím ještě štěstí v deblu.“

Podle očekávání postoupila loňská vítězka Zuzana Skočdopolová (č. 2), která však k utkání ani nemusela nastoupit, jelikož její soupeřku Veroniku Vlkovskou skolila žaludeční nevolnost a z Pardubic na kurty proto nedorazila.

Zbylá dvě čtvrtfinále ženské dvouhry byla napínavější. Nikola Schweinerová, která u nás startuje na divokou kartu ČTS, si poradila s Karolínou Čechovou 6:4, 6:4.

Schweinerová: „Se Šůmovou to byl náročnější zápas než ve čtvrtfinále s Čechovou, ale i přesto to byl tenis plný dlouhých výměn, kde jsem si to musela vybojovat. To, že jsem postoupila do semifinále, je pro mě překvapením, po pravdě jsem nečekala, že bych přešla přes Šůmovou. Díky vypadnutí Matouškové mě čeká Orlová, kterou jsem v hale porazila. Bude to opět tenis plný delších výměn, ale těším se. V Ústí jsem překonala svoje očekávání, ráda bych to dotáhla do finále.“

Nejdelší čtvrtfinále obstaral duel Radky Bastářové, která ve třech setech udolala Karolínu Stuchlou 6:2, 3:6, 6:1. Zápas trval 2 hodiny a 15 minut a byl plný dlouhých výměn.

Bastářová: „Je to pro mě zatím největší úspěch. Před čtvrtfinále se mi o utkání dokonce i zdálo. Byl to těžký zápas, protože foukal silný vítr, který nám to docela stěžoval. Soupeřka se snažila pálit ze všech stran. Já jsem tak nějak vracela a rozhodla moje bojovnost a odhodlání. Stuchlá totiž při snaze o vítězné údery dost kazila. Svoje šance v semifinále se Zálabskou odhadovat nechci. Teď si užívám radost z postupu a teprve ve čtvrtek budu přemýšlet o dalším utkání. Zálabská je jasná favoritka, já nemám co ztratit.“

Nejdelší zápasy měl Kameník

Maratoncem na kurtech se letos stal Martin Kameník, který nejprve v prvním kole hrál tříhodinový zápas s Tomášem Vaněčkem, ve druhém kole se jeho utkání se Stanislavem Nebojsou protáhlo na 2 hodiny a 40 minut. Z vítězství 7:5, 4:6, 6:2 se však radoval Nebojsa.

Mezi ženami sehrála nejdeší utkání ve druhém kole Nikola Schweinerová, když po 2 hodinách a 25 minutách porazila Šůmovou 1:6, 6:2, 7:6. Druhé nejdelší utkání v ženské dvouhře obstaraly ve čtvrtfinále Radka Bastářová a Kateřina Stuchlá (2 hodiny 15 minut).

Zpravodajství z oblasti českého tenisu
ITF $100,000 Olomouc: Osm Češek ve druhém kole kvalifikace

Kvalifikace na letošní ITS Cup s dotací $100,000 v Olomouci byla plná českých hráček. Do soutěže se dostala i řada hráček bez žebříčku WTA, první Slovenka Škamlová je na 515. místě. Celkem startovalo 18 Češek, z toho osm jich prošlo do dalšího kola. Aby postoupily do hlavní soutěže, musí však vyhrát ještě dva zápasy.

13.07.2013
Beránková a Patyk vyhráli TE 3 v Jablonci n. Nisou

Vítězi mezinárodního turnaje TE 3 do 14-ti let v Jablonci n. Nisou se stali Karolína Beránková (2000, TK Olymp Praha) a Jakub Patyk (1999, TK Sparta Praha). Beránková ve finále v souboji dvou nejvýše nasazených porazila jedničku Annu Kynčlovou 3:6 6:3 6:3. Patyk také přehrál jedničku turnaje Tomáše Jirouška 6:2 3:6 6:2.

12.07.2013
Futures Prostějov: Šafránek a další čtyři Češi si zahrají o semifinále

Mezi osm nejlepších se na prostějovském futures $15,000 podařilo postoupit Šafránkovi, Šátralovi, Konečnému, Kunčíkovi a Pavláskovi. Václav Šafránek (1207. ATP) překvapivě vyřadil Jaroslava Pospíšila (305. ATP) 7:5 7:6(9), v dalších českých soubojích Šátral porazil Fafla 6:3 6:4 a Konečný Michaličku 6:2 6:7 6:4. O postup do semifinále se Šátral střetne s Pavláskem a Kunčík s Konečným. Šafránek vyzve Musialka.

11.07.2013
Suverénní Berdych vyprovodil v Bastadu Alunda a je ve čtvrtfinále

První utkání na antuce po travnaté části sezony zvládl Tomáš Berdych na jedničku. Ve druhém kole turnaje ATP v Bastadu lehce porazil Argentince Martina Alunda (101. ATP) 6:3 6:0 a postoupil do čtvrtfinále, kde ho čeká vítěz duelu Troicki – De Bakker.

11.07.2013
Jan Hernych je v Newportu ve čtvrtfinále

Druhé kolo na turnaji ATP v Newportu zvládl Jan Hernych, který porazil Jacka Socka (USA, 102. ATP) 6:3 4:6 6:4, a postoupil tak do čtvrtfinále. Hernych musel projít kvalifikací, kde vyhrál dva zápasy, v prvním kole hlavní soutěže vyřadil Chorvata Ante Pavice (482. ATP).

10.07.2013
Voráčová postoupila v Palermu do čtvrtfinále, Hradecká končí v Budapesti

Na turnaji WTA v Palermu se daří Renatě Voráčové (208. WTA), která v prvním kole porazila Rumunku Begu (61. WTA) a ve druhém kole dnes vyřadila Italku Dentoni (215. WTA) 7:5 6:1. V Budapesti naopak končí Lucie Hradecká, a to na raketě Anniky Beck (GER) 3:6 3:6.

10.07.2013
Hlaváčková pokračuje v Budapešti, Šafářová končí

Favorizovanou soupeřku vyřadila v prvním kole turnaje WTA v Budapešti Andrea Hlaváčková, když si poradila s Alize Cornet 6:4 6:2. Končí naopak turnajová jednička a česká dvojka Lucie Šafářová, která překvapivě snadno prohrála s Ruskou Solovyevou 1:6 0:6.

09.07.2013
Mistrovství ČR mladšího žactva

V Mostě a Rakovníku začalo v úterý 9.7. Mistroství ČR mladšího žactva. Chlapci hrají v Mostě, dívky v Rakovníku a v soutěži startuje 48 hráčů a hráček. Nasazení hráči a hráčky zasáhnou do hry ve středu 10.7., jedničkami pavouků jsou Jonáš Forejtek (2001, I.ČLTK Praha) a Anna Sisková (2001, TK AGROFERT Prostějov). Výsledky chlapci, dívky, fotogalerie.

09.07.2013
Futures Prostějov: Čtyři Češi prošli kvalifikací

Lukáš Maršoun, Martin Fafl, Jakub Filipský a Michal Bíško úspěšně prošli kvalifikací na futures v Prostějově. Hlavní soutěž nabídne v prvním kole řadu českých derby, jako např. Šátral – Maršoun, Rumler – Süč nebo Minář J. – Kunčík. Celkově se představí dvacet Čechů.

08.07.2013
Češi na žebříčku ATP a WTA: Jiří Veselý poprvé v první stovce

Poprvé v kariéře našel Jiří Veselý své jméno v první stovce žebříčku ATP. K 8.7. poskočil český hráč o 20 příček na 89. pozici poté, co na challengeru v Braunschweigu došel do finále. Do první stovky se také vrátila Barbora Záhlavová-Strýcová, a to na 96. místo.

08.07.2013
Turnaj A dospělých v Káraném vyhráli Devoty a Stuchlá

Vítězi áčkového turnaje dospělých okruhu Optim Tour v Káraném se stali Theodor Devoty a Karolína Stuchlá. Devoty si ve finále snadno poradil s Knoflíčkem 6:2 6:0 a Stuchlá porazila Štefkovou 1:6 6:2 4:0 ret.

08.07.2013
Vicenda a Kaňková skončili ve finále TE 3 do 16-ti let v Mar. Lázních

Na mezinárodním turnaji TE 3 do 16-ti let se z domácích hráčů nejvíce dařilo Ondřeji Vicendovi (1998, TK Neridé) a Lucii Kaňkové (2000, TK Sparta Praha). Oba skončili ve finále dvouhry, Vicenda na raketě Němce Patzanovskeho 6:1 6:7(2) 4:6 a Kaňková nestačila na Němku Ruppert 4:6 6:7(5).

07.07.2013
Siniaková s Krejčíkovou vyhrály čtyřhru na juniorce Wimbledonu

Kateřina Siniaková (1996, TK Sparta Praha) s Barborou Krejčíkovou (1995, TK Agrofert Prostějov) vyhrály čtyřhru na juniorce Wimbledonu. Ve finále porazily Anhelinu Kalininu z Ukrajiny a Irynu Shymanovich z Bulharska 6:3, 6:1. Krejčíková ve dvouhře prohrála ve čtvrtfinále s Taylor Townsend 2:6, 6:7(4) a Siniaková prohrála o kolo dříve s Louisou Chirico 6:4, 5:7, 4:6.

07.07.2013
Plzeň ITF3: Simona Heinová Ex Pilsen Cup nevyhrála

Simona Heinová (1997, TK Sparta Praha) došla až do finále tradičního mezinárodního turnaje dívek do 18-ti let konaného v Plzni. Simona ve finále nestačila na Rumunku Jaqueline Adina Cristian 4:6, 6:7(3). V minulosti vyhrály tento turnaj např. Maria Sharapova nebo Nicole Vaidišová.

07.07.2013
Veselý v Braunschweigu nevyhrál, přesto bude ve stovce.

Jiří Veselý (1993, TK Agrofert Prostějov) svůj třetí titul na ATP challengeru nezískal. V německém Braunschweigu podlehl domácímu Florianu Mayerovi 6:4, 2:6, 1:6. Veselý se v pondělí 8. července 2013 poprvé objeví v první stovce žebříčku ATP.

07.07.2013
Wimbledon (juniorka): Krejčíková se Siniakovou jsou ve finále čtyřhry

Český pár Barbora Krejčíková/Kateřina Siniaková v semifinále juniorky Wimbledonu porazily pár Ioana Ducu/Nina Stojanovic 6:3, 6:2 a ve finále si zahrají s dvojicí Anhelina Kalinina/Iryna Shymanovich, která v semifinále porazila Belindu Bencic se Slovenkou Petrou Uberalovou 6:2, 3:6, 6:0.

07.07.2013
Rieter Cup: Mistry ČR se stali Mertl a Skočdopolová-Zálabská

Mistry ČR dospělých pro rok 2013 se stali Jan Mertl a Zuzana Skočdopolová-Zálabská. Mertl ve finále porazil Jana Šátrala 6:1 7:6(3) a Skočdopolvá-Zálabská přehrála Nikolu Schweinerovou 7:5 7:5. Výsledky: muži, ženy. Fotogalerie.

06.07.2013
Wimbledon (juniorka): Debl Siniaková-Krejčíková je v semifinále

Katka Siniaková s Bárou Krejčíkovou postoupily do semifinále juniorky Wimbledonu, když porazily Australanku Tomič s Brazilkou Alves 6:4 6:0. O postup do finále si zahrají s pátým nasazeným párem Ioana Ducu (ROU)/Nina Stojanovic (SRB).

06.07.2013
Veselý je ve finále challengeru v Braunschweigu

Jiří Veselý pokračuje na challengeru v Braunschweigu na vítězné vlně, v semifinále ho nezastavil ani Filip Krajinovic (SRB), kterého Veselý porazil ve dvou setech 6:4 6:3. Ve finále ho čeká vítěz duelu Mayer – Gonzalez. Veselý se po turnaji poprvé v kariéře dostane do první stovky žebříčku ATP.

05.07.2013
Wimbledon: Květa Peschke si finále čtyřhry nezahraje

Poslední česká zástupkyně ve Wimbledonu Květa Peschke končí v semifinále čtyřhry. Se svojí deblovou partnerkou Annou-Lenou Groenefeld (GER) podlehly páru Barty, Dellacqua 6:7(6) 2:6, které o kolo dříve vyřadily také českou dvojici Hlaváčková, Hradecká.

05.07.2013
Rieter Cup: Mertl prošel do finále ze tří mečbolů soupeře

Lukáš Maršoun (ATP 1140) se na Rieter Cupu 2013 málem postaral o senzaci, když v semifinále vedl nad Janem Mertlem (ATP 187) ve třetím setu 5:2 (servis Maršoun) a měl při svém podání 3 mečboly. Mertl však zápas otočil a vyhrál 7:5, když v posledním gemu doběhl 2 stopbaly a oba zahrál přesně na lajnu. Mertl – Maršoun 6:7(8), 6:1, 7:5.

05.07.2013
Veselý porazil Golubeva a je v semifinále v Braunschweigu

Jiří Veselý si ve čtvrtfinále challengeru v Braunschweigu poradil s Andreyem Golubevem (KAZ) 6:0 6:4 a zahraje si semifinále. V něm změří síly se Srbem Krajinovicem (444. ATP), se kterým má kladnou vzájemnou bilanci 2:1.

04.07.2013
ITF $15,000 Přerov: Krejsová zdolala Boreckou a je ve čtvrtfinále

Petra Krejsová (602. WTA) zůstává jedinou Češkou v soutěži, když ve druhém kole zvládla české derby a porazila Martinu Boreckou 6:3 1:6 7:6(5). Ve čtvrtfinále Petra vyzve Olgu Ianchuk (UKR, 426. WTA). Petra je s Jesikou Malečkovou v semifinále čtyřhry.

04.07.2013
Wimbledon: Štěpánek s Paesem končí v semifinále čtyřhry

Radek Štěpánek se svým deblovým partnerem Leanderem Paesem (IND) končí na Wimbledonu v semifinále čtyřhry. Česko-indický pár nestačil v pětisetové bitvě na chorvatsko-brazilskou dvojici Dodig, Melo, které podlehli 6:3 4:6 1:6 6:3 3:6.

04.07.2013
ITF $15,000 Přerov: Ve druhém kole pět Češek a jedno české derby

K úspěšné trojici Borecká, Fabíková a Rutarová se ve středu přidala Petra Krejsová a Tereza Malíková, které také postoupily do druhého kola. Malíková vyřadila Slovenku Nikolu Vajdovou, Krejsová porazila dvojku turnaje Isabellu Shinikovou (BUL, 329. WTA) a v dalším kole ji čeká český souboj proti Martině Borecké.

04.07.2013
Jiří Veselý je na challengeru v Braunschweigu ve čtvrtfinále

Šestý nasazený hráč Jiří Veselý (109. ATP) už zvládl na challengeru s dotací €106,500+H v Braunschweigu dvě kola a postoupil do čtvrtfinále. Ve druhém kole Jirka vyřadil Jana-Lennarda Struffa (GER, 115. ATP) a teď ho čeká Andrey Golubev (KAZ, 172. ATP). Druhým kolem neprošel Jan Hájek, který nestačil na Maxima Gonzaleze (ARG, 370. ATP).

04.07.2013
Rieter Cup: Překvapivá semifinále?

Mistrovství ČR jednotlivců v kategorii mužů a žen zná již semifinálové dvojice. Mezi muži si o účast ve finále zahrají Šátral s Majšajdrem a Mertl s Maršounem, mezi ženami Orlová se Schweinerovou a Skočdopolová-Zálabská s Baštářovou. Fotogalerie. LIVE SCORE.

04.07.2013
Wimbledon: Tomáš Berdych končí ve čtvrtfinále na raketě Djokovice

Tomáš Berdych se loučí s Wimbledonem stejně jako Petra Kvitová ve čtvrtfinále. Sedmý nasazený hráč nestačil na světovou jedničku Novaka Djokovice, kterému podlehl 6:7(5) 4:6 3:6. Deblový pár Hlaváčková, Hradecká prohrál ve čtvrtfinále s dvojicí Barty, Dellacqua 6:2 2:6 4:6.

03.07.2013
Wimbledon: Bára Krejčíková postoupila do čtvrtfinále, Siniaková končí

Mezi nejlepších osm juniorek postoupila Barbora Krejčíková (5. ITF) poté, co porazila Ipek Soylu (TUR, 20. ITF) 1:6 6:3 6:3. Ve třetím kole naopak končí Kateřina Siniaková (3. ITF), která nestačila na Louisu Chirico (USA, 19. ITF) 6:4 5:7 4:6.

03.07.2013
Turnaj A st. žactva v Chrudimi a Frýdku-Místku vyhráli Velek a Vančurová

V Chrudimi se ve dnech 28.6.-2.7. konal áčkový turnaj starších žáků, který vyhrál Daniel Velek (1999, I.ČLTK Praha). Ve finále mu vzdal utkání klubový spoluhráč Jonáš Forejtek (2001). Vítězkou áčka dívek ve Frýdku-Místku se stala Sára Vančurová (1999, TK DEZA Valašské Meziříčí), která ve finále porazil Annu Kynčlovou (2000, TK AGROFERT Prostějov) 6:3 6:3.

03.07.2013
Wimbledon: Petra Kvitová podlehla ve čtvrtfinále Flipkens

Petra Kvitová se s Wimbledonem loučí ve čtvrtfinále, česká jednička totiž prohrála s Belgičankou Kirsten Flipkens 6:4 3:6 4:6. Petra tak končí stejně jako loni mezi osmi nejlepšími. O semifinále bude bojovat Tomáš Berdych, který vyzve Novaka Djokovice.

03.07.2013
Wimbledon: Siniaková a Krejčíková jsou ve třetím kole

Na juniorském Wimbledonu postoupily Kateřina Siniaková a Barbora Krejčíková do třetího kola. Siniaková porazila Janu Fett (CRO) 6:3 6:1 a Krejčíková zvládla dohrávku proti Okamuře (JPN), kterou přehrála 6:3 6:2. Ve druhém kole končí Gabriela Pantůčková, která nestačila na Haddad Maiu (BRA) 2:6 4:6.

02.07.2013
ITF $15,000: První kolo přešly Borecká, Rutarová a Fabíková

V úterý 2.7. se v Přerově rozehrálo první kolo hlavní soutěže turnaje žen ITF s dotací $15,000. Úspěšné byly Martina Borecká, která přešla přes Vajdovou, Eva Rutarová v souboji kvalifikantek porazila Janischovou, a Klára Fabíková vyřadila Kunčíkovou.

02.07.2013
Čtyři Češky proti sobě na turnaji ITF $25,000 v Toruni

Los si pohrál se čtyřmi Češkami na turnaji ITF $25,000 v Polské Toruni. Denisa Allertová se střetla s Terezou Smitkovou a Martina Kubičíková změřila síly s Katkou Vaňkovou. Šťastnější nakonec byly první jmenované, Allertová vyhrála 6:3 6:1 a Kubičíková postoupila po výsledku 6:2 6:0. Obě si tak na konto připsaly 8 bodů.

02.07.2013
Summer Cup 14&U: Dívky postoupily z kvalifikační skupiny

Čtrnáctileté Češky došly v kvalifikační skupině v Rakovníku do finále, což jim zajistilo postup do finálové osmičky. Ta se bude konat 5.-7.7. v Loanu (ITA). V semifinále finále kvalifikace Češky porazily 3:0 Srbky a ve finále prohrály se Španělkami 1:2.

02.07.2013
Tomáš Berdych i Petra Kvitová jsou ve čtvrtfinále Wimbledonu

Tomáš Berdych zvládl čtyřsetovou bitvu s Bernardem Tomicem (AUS), kterého porazil 7:6(4) 6:7(5) 6:4 6:4, a ve Wimbledonu si zahraje o čtvrtfinále. Jeho soupeřem bude světová jednička Novak Djokovic (SRB). O semifinále bude bojovat také Petra Kvitová, které se postaví Kirsten Flipkens (BEL).

02.07.2013
ITF $15,000 Přerov: Čtyři Češky postoupily z kvalifikace
Celkem třináct Češek nastoupí v hlavní soutěži mezinárodního turnaje ITF $15,000 v Přerově, čtyři postoupily z kvalifikace – Kunčíková, Rutarová, Janischová a Jankovská. Nasazenou jedničku Victorii Kan (RUS) prověří v prvním kole Bára Štefková, Petru Krejsovou čeká dvojka turnaje Isabella Shinikova (BUL).
02.07.2013
Summer Cup 14&U: Kvalifikace

Ve dnech 30.6.-2.7. se konají kvalifikační skupiny na Summer Cup do 14-ti let. Čeští chlapci hrají svoji skupinu v Sassari v Itálii a dívky doma v Rakovníku. Dva nejlepší týmy z každé skupiny pak postoupí do finálových skupin, které se budou konat 5.-7.7.

01.07.2013
V Ústí n. Orlicí začíná Mistrovství ČR dospělých

V pondělí 1.7. začíná v Ústí n. Orlicí tradiční Rieter Cup, MČR dospělých. Role nejvýše nasazených plní Jan Mertl a Jana Matoušková. Hned první kolo nabídne řadu zajímavých utkání, jako např. Šátral – Fafl, Maršoun – Salaba, Matoušková – Plechatá nebo Tůmová – Brůchová. Výsledky: Muži, ženy. LIVE SCORE, www.rietercup.cz, Fotogalerie.

30.06.2013
Roman Jebavý vyhrál ITF $10,000 v Bulharsku

Svůj první letošní triumf slaví na turnaji ITF $10,000 v Bulharsku Roman Jebavý (426. ATP). První nasazený hráč ve finále porazil Dimitara Kutrovskeho (BUL, 963. ATP) 7:5 6:4. Příští týden by se měl Roman představit na Rieter Cupu – MČR mužů v Ústí nad Orlicí.

30.06.2013