Český tenisový svaz

Přerov si zajistil postup do finále Bonver Tenisové extraligy 2014

17.12.2014

Tým TK PRECHEZA Přerov si po dvou vítězstvích v semifinálové skupině postupuje do finále Bonver Tenisové extraligy 2014, které se bude hrát v Prostějově v pátek 19. prosince od 10 hod. Přerov dnes hladce po dvouhrách porazil tým Miltenu 5:1. V prostějovské skupině I.ČLTK Praha porazil Liberec. Ve čtvrtek v Prostějově hraje domácí tým s Libercem, v Přerově hraje Sparta s Miltenem. Utkání začínají od 10 hod. Více na www.tenisovaextraliga.cz. Fotogalerie. Facebook. LIVESCORE.

Zpravodajství z oblasti českého tenisu
František Čech Mistrem světa 2012 Super-Seniorů
Fantastického úspěchu dosáhl František Čech na Mistrovství světa Super-Seniorů v chorvatském Umagu.Získal zlatou medaili ve své kategorii M-75, kde ve finále porazil Kinga Van Nostranda z USA 6:4 7:5. Spolu s Ladislavem Vysockým získali stříbro v deblu a bronz za soutěž družstev. Zlatou medaili také získala Radka Martinicová ve smíšené čtyřhře. Gratulujeme.
23.09.2012
Pohár prezidenta ČTS – miliony pro mládež
Už patnáctý rok je ve funkci prezidenta ČTS Ivo Kaderka, český tenis patří k nejlepším na světě a je už dlouhá léta v dokonalé finanční kondici. Přitom problémy kolem financování českého sportu jsou rok od roku větší.
21.09.2012