Český tenisový svaz

Pardubická juniorka 2024: Předkola úspěšně odehrána

20.07.2024

V sobotu 20. července začal 97. ročník Pardubické juniorky - Mistrovství ČR jednotlivců v kategorii staršího dorostu. Odehrána jsou předkola a v neděli poprvé do hry zasáhnou někteří nasazení hráči: Peták, Burda, Soukup, Chodura, Chodora, Doskočil, Knesl, Čank, Forejtková, Hettlerová, Sekerková, Jandová, Švíglerová, Smékalová, Fajmonová, Kovačková J. A jak to tak bývá, na ty největší hvězdy si budeme muset počkat až do pondělí. Hrací plány: chlapci, dívky. Seznamy účastníků: chlapci, dívky. Sledujte LIVESCORE ze všech zápasů dvouhry i čtyřhry. Více na www.pardubickajuniorka.cz.

Zpravodajství z oblasti českého tenisu
František Čech Mistrem světa 2012 Super-Seniorů
Fantastického úspěchu dosáhl František Čech na Mistrovství světa Super-Seniorů v chorvatském Umagu.Získal zlatou medaili ve své kategorii M-75, kde ve finále porazil Kinga Van Nostranda z USA 6:4 7:5. Spolu s Ladislavem Vysockým získali stříbro v deblu a bronz za soutěž družstev. Zlatou medaili také získala Radka Martinicová ve smíšené čtyřhře. Gratulujeme.
23.09.2012
Pohár prezidenta ČTS – miliony pro mládež
Už patnáctý rok je ve funkci prezidenta ČTS Ivo Kaderka, český tenis patří k nejlepším na světě a je už dlouhá léta v dokonalé finanční kondici. Přitom problémy kolem financování českého sportu jsou rok od roku větší.
21.09.2012