Český tenisový svaz

OPTIM TOUR 2019: Rumler byl nejlepší na áčku v Karlových Varech

29.01.2019

Klub TCG Karlovy Vary se letos premiérově zařadil se svým halovým turnajem do okruhu Optim Tour. A měl rozhodně co nabídnout; krásnou novou čtyřhalu a slušnou dotaci. To byly hlavní důvody, proč si přijet zahrát. Navíc na poslední chvíli zůstala ještě volná místa v kvalifikaci. Vitěz Robert Rumler procházel turnajem bez zaváhání a dobrou formu potvrdil i ve finále, kde ho nezastavil ani Dominik Reček, který však určitě překvapil v semifinále, výhrou nad prvním nasazeným Filipem Dudou.

Finálové výsledky: Robert Rumler (I.NTC Olomouc) – Dominik Reček (I.ČLTK Praha) 6:4,6:3 a ve čtyřhře zvítězil pár: Duda, Bolardt nad Vejvarou se Štěpánkem 2:6,6:3,10:5.

Začátkem února přivítají v Milovicích ženy na druhém „áčku“ a poté se tam představí i muži.

Podrobnější info, především pak aktuální žebříčky naleznete na www.optimtour.cz

Z Karlových Varů zaznamenal: Pavel Zlatohlávek

Zpravodajství z oblasti českého tenisu
František Čech Mistrem světa 2012 Super-Seniorů
Fantastického úspěchu dosáhl František Čech na Mistrovství světa Super-Seniorů v chorvatském Umagu.Získal zlatou medaili ve své kategorii M-75, kde ve finále porazil Kinga Van Nostranda z USA 6:4 7:5. Spolu s Ladislavem Vysockým získali stříbro v deblu a bronz za soutěž družstev. Zlatou medaili také získala Radka Martinicová ve smíšené čtyřhře. Gratulujeme.
23.09.2012
Pohár prezidenta ČTS – miliony pro mládež
Už patnáctý rok je ve funkci prezidenta ČTS Ivo Kaderka, český tenis patří k nejlepším na světě a je už dlouhá léta v dokonalé finanční kondici. Přitom problémy kolem financování českého sportu jsou rok od roku větší.
21.09.2012