Český tenisový svaz

Informace pro dodavatele a partnery ČTS

12.04.2024

Vážení dodavatelé a partneři, v rámci našich snah o optimalizaci finančního řízení a procesů v Českém tenisovém svazu, z.s., IČO 00538388 (dále jen ,,ČTS“), a České tenisové obchodní společnosti, s.r.o., IČO 25692283 (dále jen „ČTOS“), jsme navázali spolupráci se společností Grant Thornton. Věříme, že nám tato spolupráce pomůže překonat aktuální složité období a pomůže zvýšit transparentnost našich finančních operací.

V současné době zavádíme nové postupy pro příjem a zpracování faktur. Prosíme, abyste od tohoto okamžiku faktury určené pro ČTS zasílali na emailovou adresu fakturace@cztenis.cz a faktury pro ČTOS na emailovou adresu fakturaceCTOS@cztenis.cz. Tyto kroky jsou klíčové pro zajištění efektivity a přehlednosti našeho finančního řízení.

Vzhledem k aktuální situaci dochází k revizi a prioritizaci našich finančních závazků. Zaměřujeme se primárně na závazky, které jsou kritické pro nepřetržité fungování našich organizací, jako jsou mzdové náklady a provozní výdaje technického charakteru.

Jsme si vědomi dopadu aktuální situace na naše vzájemné obchodní vztahy a děkujeme vám za vaši trpělivost a pochopení během tohoto období přechodu. Důležitým okamžikem ve fungování našich organizací bude mimořádná valná hromada, naplánovaná na 7.6.2024.

V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte obrátit na našeho zástupce z Grant Thornton, Petra Burnuse, na emailupeter.burnus@cz.gt.com. Jsme zde pro vás, abychom poskytli veškerou podporu a informace.

Děkujeme za vaši nepřetržitou podporu a pochopení v této době transformace ČTS a spolupráci.

S úctou,

Český tenisový svaz, z.s.
Česká tenisová obchodní společnost, s.r.o.

Zpravodajství z oblasti českého tenisu
Masters Nike junior Tour U14 vyhráli Prokop a Miklová
Vítězi národního Masters do 14-ti let se stali Vojtěch Prokop (1998, TC MJ-Tenis) a Barbora Miklová (1998, TK SK Zlín). Prokop ve finále porazil Alessandra Ricciho 6:2, 6:0 a Miklová si poradila s Markétou Vondroušovou 6:7(6), 6:4, 6:2.
26.09.2012
František Čech Mistrem světa 2012 Super-Seniorů
Fantastického úspěchu dosáhl František Čech na Mistrovství světa Super-Seniorů v chorvatském Umagu.Získal zlatou medaili ve své kategorii M-75, kde ve finále porazil Kinga Van Nostranda z USA 6:4 7:5. Spolu s Ladislavem Vysockým získali stříbro v deblu a bronz za soutěž družstev. Zlatou medaili také získala Radka Martinicová ve smíšené čtyřhře. Gratulujeme.
23.09.2012
Pohár prezidenta ČTS – miliony pro mládež
Už patnáctý rok je ve funkci prezidenta ČTS Ivo Kaderka, český tenis patří k nejlepším na světě a je už dlouhá léta v dokonalé finanční kondici. Přitom problémy kolem financování českého sportu jsou rok od roku větší.
21.09.2012