Český tenisový svaz

Challenger Ostrava: Pavlásek výkonem překvapil, ale postupuje Rosol

01.05.2013

Malý kousek od velkého překvapení byl dnes v Ostravě Adam Pavlásek, který sehrál vyrovnaný duel s jedničkou turnaje Lukášem Rosolem. Vítěz turnaje v Bukurešti nakonec postoupil po třech setech 4:6 6:3 6:4 a v dalším kole ho čeká Tim Puetz z Německa.

Honza Hernych prohrál z mečbolu s Eyssericem (FRA), Ivo Minář vystřílel z kurtu Crivoie (ROU) a Jaroslav Pospíšil se postaral o překvapení v podobě vyřazení nasazené dvojky Aljaze Bedeneho. V českém souboji Veselý - Lojda zvítězil favorizovaný Veselý, který vyhrál 7:5 6:4. Jirku čeká ve druhém kole další český souboj, tentokrát s Jaroslavem Pospíšilem.

Zpravodajství z oblasti českého tenisu
František Čech Mistrem světa 2012 Super-Seniorů
Fantastického úspěchu dosáhl František Čech na Mistrovství světa Super-Seniorů v chorvatském Umagu.Získal zlatou medaili ve své kategorii M-75, kde ve finále porazil Kinga Van Nostranda z USA 6:4 7:5. Spolu s Ladislavem Vysockým získali stříbro v deblu a bronz za soutěž družstev. Zlatou medaili také získala Radka Martinicová ve smíšené čtyřhře. Gratulujeme.
23.09.2012
Pohár prezidenta ČTS – miliony pro mládež
Už patnáctý rok je ve funkci prezidenta ČTS Ivo Kaderka, český tenis patří k nejlepším na světě a je už dlouhá léta v dokonalé finanční kondici. Přitom problémy kolem financování českého sportu jsou rok od roku větší.
21.09.2012